Sayfalar

Sitenin İçeriği

1 Ağustos 2013 Perşembe

En Yeni Cep Telefonları


2013 Son Çıkan Cep Telefonları
Merhabalar. 2012 yılının sonlarına yaklaştık ve yazıyı da güncelleme gereksinimi duyduk. Bir çok son çıkan cep telefonları sonucu; yazımıza da yeni modelleri katmaya çalıştık.
Yakın zamanda piyasaya sürülecek olan modeller şunlar olacak:
Yeni Çıkan cep telefonu: Sony Sola
Sony sola İncelemesi:
[jwplayer mediaid="54224"]

İphone 5:
1.İşlemcisi: Dual-core 1.2 GHz | LED-backlit IPS TFT, capacitive touchscreen, 16M colors
İphone 5 video incelemesi:
[jwplayer mediaid="54225"]

Samsung Galaxy s3:
Ve galaxy s2den sonra samsungun galaxy s3 modeliyle karşılacağız. Şık tasarımıyla dikkat çeken bir telefon olacağı kesin.
Özellikleri: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors | İşlemcisi: Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9

Htc edge Geliyor.
Htc nin ilk 4 çekirdekli telefonuda geliyor. HTC’nin ilk dört çekirdekli cebi olması muhtemel Edge, 4.7 inç ekrana sahip. Cebin MWC’de tanıtılma ihtimali çok yüksek.

Samsung Duos:
ü3 inç ekrana sahip cep, EDGE veri transferini, Wi-Fi’ı, bluetooth’u ve FM radyosunu destekliyor.

Panasonicin android cep telefonuda gelecekler arasında.
Mart 2012′de akıllı ceplerini piyasaya sürecek olan Panasonic’in ilk tanıttığı cep, 4.3 inç OLED ekrana sahip, NFC destekli ve su geçirmiyor. Bakalım panasonic bu sektörde ne konuma gelecek. Kalitesi tartışılmaz tabi Panasonic’in…

Motorola Razr Maxx:
Yeni modeliyle motorolada akıllı telefonlar arasında yerini alacak. RAZR Maxx, ünlü RAZR ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. RAZR Maxx’ın farkı ise pil kapasitesinin 3.300 mAh olması. RAZR’dan biraz daha kalın olan cep, daha uzun bir pil ömrü sunuyor.

Huawai Diomond cep telefonu:
Huawai akıllı telefon sektöründe tercih edilen markalardan biri oldu. Marka Diomond serisiyle piyasada devam etmekte kararlı.

Lenovo K800 Akıllı cep telefonu:
Evet lenovoda bu sektöre girdi ve intel ortaklığıyla intelin atom ailesinden gelen midfield işlemciyle piyasayı bekliyor. Çok hızlı olan makinenin işlemci 1.6 GHz 8MP kamera ve android işletim sistemi ile karşımıza çıkacak. Android 4 destekleyen telefon lenovo kalitesini yansıtacağına inanıyorum.

Samsung Galaxy M:
Akıllı telefon sektörünün liderlerinden olan samsung yeni modeliyle bizleri buluşturacak. Orta seviye cep telefonu olacak olan model, 4 inç Super AMOLED ekrana, 1GHz tek çekirdekli işlemciye sahip olacak ve Android 2.3 ile gelecek.

Sony xperia İon:
Diğer xperia modelleriyle tüketicinin beğinisini kazanmış sony ericsson yeni modeliyle akıllı telefon sektöründe başarısını devam ettirecek gibi görünüyor. Yeni modelde; 4.6 inç’lik bir ekrana sahip Xperia Ion, 16 GB depolama alanıyla geliyor. LTE özelliğine sahip olacak Ion, ilk olarak Amerikan operatör AT&T’ye özel sunulacak.
Son Çıkan Cep Telefonları, 2012 Yılında Gelecek Cep Telefonları, Yeni cep telefonları hangileri, piyasaya sürülecek cep telefonları hangileri, 2012 Yeni Çıkan Cep Telefonları, Samsungun Yeni Cep Telefonları, İphone 5 Özellikleri, Sony Xperia Yeni çıkan Modeli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder